Bine ai venit pe platforma EASE dedicată învățării autonome!

Pentru a începe, selectează steagul corespunzător limbii preferate, apoi citește descrierile și alege nivelul tău de cunoştinţe lingvistice.

English
Français
Español
Polski
Română
Deutsch

Selectează nivelul tău de cunoştinţe lingvistice

A1

Știu să folosesc fraze și propoziții simple pentru a descrie unde trăiesc și oamenii pe care îi cunosc.

A2
Pot să folosesc o serie de fraze și propoziții pentru a descrie în mod simplu familia mea și alți oameni, a oferi detalii despre condițiile în care trăiesc, a vorbi despre educația mea și locul de muncă curent sau recent.
B1

Pot să conectez fraze în mod simplu ca să descriu evenimente și experiențe, respectiv visele, ambițiile și planurile mele. Sunt în stare să formulez explicații și argumente scurte despre opiniile și planurile mele. Pot să vorbesc despre un eveniment, acțiunea unui film sau a unei cărţi și pot să descriu reacțiile mele.

B2
Pot să fac descrieri clare și detaliate despre o varietate de teme de care sunt interesat. Pot să-mi exprim punctul meu de vedere despre un fenomen exprimând avantajele și dezavantajele.
 
C1
Pot să exprim descripții clare, detaliate despre subiecte complexe, integrând sub-teme, dezvoltând puncte de vedere variate şi pot trage concluzii adecvate.
 

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.

Scroll to Top